Gulvafslibning priser – Billig lavpris afslibning og afhøvling priser

Gulvafslibning priser skal være lave, fornuftige og attraktive. Vi tilbyder billig gulvafslibning priser, høj kvalitet og kort ventetid. Bedre kan det næsten ikke være når det gamle trægulv skal friskes op. Siden gulvfirmaet start i Aarhus, har vores filosofi været, at alle skal kunne betale en gulvafslibning uanset indkomst. Med andre ord skal gulvafslibning priser være til at betale for alle.

Små gulvafslibning priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi er glade for at kunne tilbyde gulvafslibning priser uden konkurrence. Vi har valgt at  udføre gulvafslibning til lave priser, hvilket kommer vore mange kunder til gode.

“God gulvservice er blandt andet at have fornuftige priser og en god kvalitet.”

Og det er vi garanter for. Det er spartansk levevis uden høje administrationsomkostninger der gør, at vi er konkurrencedygtige på prisen.

Den flotteste overflade til gulvet

Et vigtigt element ved gulvafslibning og gulvbehandling generelt, er valget af en eventuel lakering. Når gulvet har nået den rette behandling gennem fx gulvafslibning og/eller gulvafhøvling – hvilket kan være alt fra pragtvillaen i Odense, Århus eller København, til det udslidte udhus i provinsens hybel, der alle sammen ultimativt vil trænge til en grundig gulvbehandling – er det ofte tid til at finde ud af, hvad slags efterbehandling man ønsker.
Skal der være tale om enten:

 • Gulvafslibning priser der er konkurrencedygtige tilbydes i Aarhus og omegn. Alle former for gulvrenovering udføres i Holme, Skåde, Hasle og overalt i Århusområdet. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks i Åbyhøj, Viby og Brabrand. Og hvorfor ikke tage Tilst, Hasselager og Kolt med når der endelig skal tales byer hvor vi fornylig har udført gulvarbejde, gulvrestaurering og gulvafslibning. Afslibning, afhøvling og behandling med blandt andet hvid olie, hvid lak og hvid lud. I Lystrup, Hjortshøj og Løgten har vi for nylig udført gulvopgaver af forskellig slags, hvor vore kunder var meget tilfreds. Vi får mange anbefalinger fra mund-til-mund metoden og det er vi naturligvis rigtig glade for. Her på billedet ses en gulvmand igang med kantslibning. Lakering?
 • Ludbehandling?
 • Oliebehandling?

Så er der flere overvejelser at gøre sig. Som udgangspunkt er lakering et favorabelt valg af efterbehandling efter en mulig gulvafslibning, da den passer til de fleste træsorter.

Her får du billig gulvafslibning priser

Billig gulvafslibning priser er også værd at tage med sammen med den høje kvalitet og korte ventetid. Hvis man vælger at benytte sig af en lakering, er det mildest talt en fordel at lakere i omegnen af 2-3 omgange, da man derved opnår et fyldestgørende resultat, hvilket vil sige:

 • Bedre beskyttelse
 • Længere levetid

Alt sammen fordele, der er essentielle i forbindelse med det ultimative udseende til gulvet.

De nødvendige sikkerhedsforanstaltninger

Før i tiden blev spritlak ofte anvendt, men i den senere tid har vandbaseret lak vundet indtog i gulvbehandlingen, og dermed gulvafslibningens behandling som helhed. Årsagen herved er, selvom begge lakker formentlig kan yde nogenlunde samme resultat for dit gulv i nævnte bygning i Odense, Århus eller København, at den vandbaserede overhovedet ikke er sundhedsskadelig.

 • Blank
 • Halvblank/Halvmat
 • Mat
 • Silkemat, men flere udbydere tilbyder som noget nyt også
 • Ultra mat

Sidder man tilbage med en fornemmelse af, at man virkelig godt kunne tænke sig et gulv med et lyst udseende, er det anbefalelsesværdigt at benytte en hvidpigmentering forud for den egentlig lakering.
NOTE: Selvom hvidpigmenteringen afvikler den eventuelt uønskede gylden/gule farve, er det vigtigt at benytte hvidpigmentering inden selve lakeringen, da disse to elementer ikke må blandes sammen.

Det lyse resultat

Gennem tiden er det lykkes at fremstille lak, der forekommer nærmest usynligt for det blotte øje, som havde det kun fået en gulvafslibning uden en efterfølgende lakering. Men det er dog nødvendigt at påpege, at man først efter ca seks timer bør betræde det nylakerede gulv på ny. Og man skal vente mindst et døgn (24 timer) før man igen indfører sine møbler på det lakerede gulv – gerne med filtdutter under benene på møblementet.

Anvisninger efter gulvafslibning

Det første 14 dage efter behandlingen må man ikke vaske gulvet eller udlægge tæpper eller løbere af nogen art, da lakken har behov for at hærde i den mellemværende tid. Skulle man alligevel føle sig nødsaget til at dække gulvet af forskellige årsager, er det nødvendigt at bruge afdækningspapir, hvor der samtidig ikke bruges tape direkte på gulvet.

Kontakt os gerne for yderligere info og rådgivning. Vi kigger også gerne forbi for en snak og vurdering af dit gulv samt billig gulvafslibning priser.